Dagen idag :)

Dedä e gott ska ni veta! Haha, Karl Fazers chili-crisp mjölkchoklad💕
Dagen började med näsblod:D Eller had på natten haha.. Jepp dynan vart helt röd så den hamna i tvätten. Var till skolsystern och hon sa att de kan beror på detta torra väder att slemhinnorna tar stryk :3 Haha nu låter det som om jag skriver någå jävla fakta om nån näsblodsattack ti er. Nå kanske ni fick någå ut av d(:
Dagen gott helt bra, fick 7- i Mattaprovet (nöjd!)
öö på band övningen kolla vi vad vi ska spela när :) och efter det stan med Daniela o jaa vi vart på café och senare stack vi till gigantti å därifrån kom sen mamma å söka mej så for vi ti butiken och köpte lite gött :) 
Har blivit facerapead en hemsk gång :O hahahah ujj min kompis tagga en i min status o nu så ju alla de så ganska kul har man i skolan :3 :D och så hände lite annat men ja trooor ja skippar att säga de (; ni sku baa veta :D 
Men dagen i allmänhet har varit kul. Var inte med på skrinningen idag så ja fick fara och gymma. Super kul! Lyfte 140kg med benpress och tränade med 70-80kg :)) Och jag har INTE tränat mina ben förr så :D Kanske man borde göra d xp Nämen gymma är kul. Tränade lite magmuskler och andra ben muskler samt så gick jag på mattan en stund. Men min vrist tyckte inte om det så :// Men ska se om jag orkar cykla ti gymmet imorgon, eller så tar ja hemmaträning :) 
 
 
                                                                 dethärmedtelefonkvalité


Dagen i ett nötskal
Bilder från telefonen, skriver via datorn.. <--ps
 
Hej!
Dagen har varit lång men endå helt kul. Vaknade 3 gånger på natten, men som tur somna jag om :o Annars sku ja ha somna i skolan :D
Inget speciellt har hänt idag heller.. Har en period i mitt liv som är väldigt tråkig och dålig. 
Tråkigt: Har ABSOLUT INGENTING att göra efter 14.00 mera (förutom plugga)
Dåligt: Okej utan att såra nån så; ja känner att jag inte har vänner mer.. Eller nu försöker jag få upp kontakter med folk som sku kunna tänka sej umgås med mej. På senaste tiden har jag varit väldigt mycket med Ruska (och jo det är en bra sak<3) men hon bor föööör långt ifrån :( :D En annan har aldrig tid med mej och en tredje fejdar mej.. 
Nå bra så kommer man in i en ny skola där det finns nya vänner. Hoppas det blir roliga 3 år :))
Och det andra dåliga tar jag INTE upp här. Det är så pass personligt.. 
 
Men jåå, på hussan lagade vi mos och fiskpinnar, till efterrätt: Chokladostkaka. Not that mums men det gick att äta.
 
Denna vecka ska jag vara i stan och chilla med Ruska nån dag. Jepp, Ruska igen :D Hihii ^^
 
Har inget att skriva om, kanske slänger jag in ett inlägg senare :* 
 

Godkväll💕


Favorit teet, favvobrödet, favvomusiken och favvoboken💕 kan det bli bättre?
Te: caramell, musik: 1D och bok: Harry Potter ja viisasten kivi (de vises sten)