Bio, Mys, Chinamat och prov

Hejssan allesammans!
Första halvan av provveckan har varit outhärdig, nånej jag har klarat alla proven hittils (tror jag). Har inte ännu fått ut finska eller modda provet, hehe ja vill inte ens ha dom ut.. :)
Halva dagen igår läste jag på prov och ägnade mej 1h idag till psykologiprovet som jag då har imorgon. Helt okej... Imorgon har jag brankis, tisdag har vi band och veckoslutet ska bli kul ❤️
På fredagen var jag och Anna på Världens Bästa Film. Seriöst, har nog inte sett en lika bra film som denna. Mockingjay Part.1 OMG! 😍 ÄLSKAR den!! Älskar Katniss (Jennifer I know) och hela allting!! Ni måste se den!!
Eller iallafall lysna på The lovely Katniss Everdeen som sjunger <3
Vi var även före bion med mina andra vänner och sen senare var jag och anna till China restaurangen och åt ljuvlig mat ❤️
Idag har jag bara varit med Riku i 4 timmar (wuut?!:DDD) och vi spelade SingStar och bas och kollade på youtube :') Hade det kul! 
Ja har tyvärr inga bilder från veckoslutet, vilket är lite synd, men ni får se på mitt face från istagram ;)
 
Och NEJ jag har inte fått min telefon tillbaka, det där är Leilas :D
 
#lonely 
 
Hejdå och ha de gött! 
 
 

Godnatt❤️

Hej!
Berättar mera om veckan imorgon, ville bara att ni skulle veta att jag nog tänker på bloggen också men jag har provvecka på G så är upptagen och TRÖTT 😴
 
Lazy outfit (inte dagens)
 
:)

Söndag, RockDonna, Helsingfors osv..

Hej!
Dethär veckoslutet har varit U-N-D-E-R-B-A-R-T! 
Har spenderat tid med de bästa människorna som finns här på jorden!
Bl.a Emme, Emmi, Sara, Anna, Ruska osv. ❤️
Var igår (lördag) i Helsingfors med Emme. Vi var på RockDonna reunion och det var helt skit kul! Träffade nya människor, träffade mitt band jag hade på sommarens rockdonna läger ❤️ Vi åt, drack, skrattade, skypade mm. 
träffade även en gammal saknad vän på tåget påväg till Ekenäs, trevligt att se dej igen☺️ 
Har tyvärr INGA bilder från veckoslutet, och det suger. Men jag hoppas att ni ändå fattar hur kul vi har haft det! Och joo idag var jag med Anna och Ruska och vi såg på film, spelade scrabble, skrattade, pratade och hade allmänt kul, luv ya!
På fredagen så var jag bara ute med Emmi, Sara, Anna och hade kul! (Var även igår också med Anna så😂 Vi hade helt mega super kul och detta veckoslut kommer aldrig att glömmas. 
Mitt bland allt roliga finns det tråkiga saker också... och det är att min provvecka börjar imorgon kl.8.15 -.-. 
Vi har asså 1 prov Nästan varje dag i en vecka, välkomna till gymnasie.. Nå provveckan börjar med Engelska prov så det är inte helt omöjligt att klara det men dom andra är sen annat 😥
 
Jag ljög visst, jo jag har bilder fån idag iallafall (älskar dej Anna) ❤️
 
 
Övre: Anna 
Nedre: gammalbild , Don't mind dendä 3 bilden :D
Dendä e jo från idag :)
 
Hejdå, ha d gött!