Länge sen sist :)

Hej och förlåt för all del.
Jag har verkligen inte haft tid att blogga alls på den senaste tiden. Men nu när jag fått en ny dator så kan jag väl börja skriva lite igen!
Inget speciellt har hänt nu heller, jag har bara varit i skolan och på stan lite och minishoppat :)
Jag har t.ex varit inne på LUSH för första gången i mitt liv, köpt nya Dr.Denims och så vidare. Ska se om jag på Söndag skulle fara och köpa lite nya kläder :3 Behöver skjortor och sånt nu till hösten/vintern :)
 
Det enda minuset just nu är att jag håller på att få flunssa... Skulle värkligen inte behöva det just nu.. Provveckan närmar sig med stormsteg och jag tänker absolut läsa som fan på det, och börja snart, men svårt om jag är sjuk. Får hoppas på det bästa bara..
Skolan löper bra! Gillar verkligen mina nya vänner och min nya skola, precis som jag trodde :)) Är så nöjd me mitt val av att byta skola!!! :D
 
Jag orkar inte skriva destu mera här nu, jag är helt jävligt trött så :)
 
haha ignorera min min där på ootd bilden. Nedanför ser i mig och Michael Monroe<3
 

Hej!

Hej och förlåt för en seg uppdatering men jag har just börjat gymnasiet så jag har en hel del att göra.
Men nu tänker jag ta tag i mig och börja igen, jag har dessutom kommit in i rutiner nu så jag har nog tid med bloggen :)
Och nej jag har inte fotat destu mera än förr, men ska åka till pappa på Fredag och får troligtvis min egna proffsfotograf med dit så ;) <3 
Annat då?
Jag ha somsagt börjat gymnasiet och det är kul! HAr fått en massa nya vänner och vänner denhär gången, inte såndäna fejk som alla andra gånger i mina klasser :)
Och JO jag är ännu vän med mina bff's :) (Jag tänker inte mista dom inte).
Vi har varit och tävlat i brankiset. Och det har gått helt super duper bra! Första tävlingen kom vi 3:a av 5 lag. Och i andra tävlingen som var här i Ekenäs så blev vi 2:a av 10 kanske <3 Och jag är helt sjukt stolt över oss. Vi har dessutom aldrig fått en sån bra tid som vi tävlade nu med. Vi hade tränat med 2:55 och nu kom vi 2:a med tiden 2.34.14 O.o Sjukt nöjd är jag iallafall! (haha jag är inte den enda som är nöjd måste jag säjja). 
Jag mår bra nu. :) Har inte mått så bra på länge, hade en liten "dålig" tid här för en tid sen, men det värkar ha lugnat ner sig :)
 
Det blev ett litet flummigt inlägg, men jag är helt sjukt trött och vill bara och sova. 
Nå, jag har ju höstlov så jag får sova länge inatt<3
 
Lite småfula/fina bilder från senaste tiden, enjoy!
 
Här blev vi 3:dje då i Pojos tävlingar :)
Och här blev vi 2:dra (som man kanske ser på minerna). <3
En selfie före tävlingarna är ju ett måste ;)
Ny rock! Märke: Twintip 
Beautiful Eknäs 1
Beautiful Eknäs 2
Beautiful Eknäs 3
Och sist men inte minst. Dagens instagram bild :)
 
Där var dom. Ursäkta för kvalitén men bilderna är tagna med min telefon och dom är för små..
 
Ha de gött!